Webáruházunk 2017.06.01. óta nem üzemel

Keresési területek:

Kisteherautót béreltünk Budapesten

 

Partnerünk ebben a témakörben a BérVerda. Közel is van hozzánk, újpesten találhatóak és teljesen meg vagyunk velük elégedve.

Nekünk csak eseti jelleggel van szükségünk kisteherautóra, így nem éri meg fenntartanunk egyet, sokkal optimálisabb és költség-hatékonyabb bérelnünk egyet amikor szükségünk van rá. Csak annyi időre béreljük ameddig szükségünk van rá, nem kell a karban tartással, biztosítással, autópálya matricával foglalkoznunk. Elmegyünk érte, kifizetjük és elhozzuk, mikor végeztünk visszavisszük, nekünk ez a legkényelmesebb.

Fontos nekünk, hogy műszakilag karban tartott, megbízható autót kapjunk, és ezzel soha semmi gondunk nem volt itt. Képzeljük el, mileyn probléma lenne lerobbanni a semmi közepén, amikor időre kell mennünk. Az olcsóbb bérbeadók piszkos, lerobbant autói helyett inkább a BérVerda karban tartott és tiszta autóit használjuk.

Több féle méretű kisteherautó is van náluk, így mindig azt választjuk, amilyen méretűre éppen szükségünk van. Mindegyikhez jár rakodótárcsa, amivel Budapest parkolási övezeteiben 20 percet ilyen parkolhatunk, egy gyűjtő-terítő járatnál egy nagyon nagy könnyebbség.

Ha éppen hétvégén vagy este van szükségünk kocsira, vagy akkor vinnánk vissza, az sem jelent problémát, készséggel várnak minket egyezetetett időpontban.

Nagyon örültünk neki, hogy minden autón télen téli gumi van, sokkal biztonságosabb egy ilyen autóval közlekedni a hideg havas, latyakos időben, kisebb a megcsúszás veszélye. Sok apró dologra kell figyelni egy bérlésnél, és itt tényleg megpróbálnak mindenre figyelni és normál keretek között rugalmasan kezelni az ügyfelek igényeit. A tele-tank rendszerrel pedig pontosan annyit tankolunk vissza, amennyit mentünk, nincs tőltankolás és saccolás, hogy hol állt a mutató, ez így a korrekt. Mi biztosan továbbra is iennen bérelünk kisteherautót

 

 

Gyártók
Gyártók teljes listája