Webáruházunk 2017.06.01. óta nem üzemel

Keresési területek:

Általános szerződési feltételek

Szállítási/Fizetési módok

 

1. Személyes átvétel partnerünknél

Személyes van lehetőség partner pontunkon Budapesten a Nyugati pályaudvartól 5 percre, amelynek költsége 300 Ft.
Az átvételi pont címe: eLogisztika átvételi pont: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 43,
Nyitvatartás: Hétfő: 12-18 óra Kedd-Péntek: 10-18 óra.
Figyelem! Itt raktárkészlet nem található, az átvételi pont tőlünk független és kérjük csak az után menjenek a csomagért, miután mi értesítettük Önöket,hogy a csomag bent van az átvételi ponton. 20.000 Ft feletti rendelés esetén a végösszeg előre elutalása szükséges, alatta a helyszínen kell a végösszeget kifizetni készpénzben.

 

 

2. Előre fizetés és postai csomagküldés:

Ön a termékek végösszegét és a postázási díjat elutalja bankszámlaszámunkra, majd az összeg beérkezése után 2 munkanapon belül postára adjuk csomagját.
Bankszámla adatok
Számlavezető Bank: Unicredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000044-37090009
A közleménybe mindenképpen írja bele a rendelés azonosítóját, amelyet az email-es visszaigazolásban megkap, másként nem tudjuk (vagy nagyon nehezen) beazonosítani a befizetését!
A csomagot a Postán adjuk fel postacsomagként, amelyek kiszállítását a Posta végzi. Amennyiben nem találja Ön a megadott címen, a postás értesítőt hagy. amellyel a legközelebbi Postán átveheti a csomagját.
Postázási költség: 990 Ft
Figyelem! Fent tartjuk a jogot, hogy pótdíjat állapítsunk meg a csomagküldésre amennyiben a csomag súlyosabb mint 10kg vagy nagyobb dobozban fér el mint 60*40*30 cm. (pl.: több zsugor ásványvíz rendelése esetén)

 

 

3. Kiszállítás Budapesten belül és fizetés utánvétellel

Ön leadja rendelését a webáruházban, a szállítási mód megadásánál kiválasztja melyik napokon tudja átvenni a csomagot. Futárunk kiviszi a csomagot Önnek, és nála kell készpénzben kifizetni (bankkártyát nem áll módunkban elfogadni, és ha lehet pontos összeget készítsen elő). Amennyiben a megadott időpontban nem tudjuk kivinni a csomagot, munkatársaink egyeztetnek Önnel. A kiszállítás a megrendelést követő 3 napon belül végezzük. Eltérő esetben munkatársunk egyeztet Önnel. 20.000 Ft feletti rendelés esetén a végösszeg előre elutalása szükséges.

Mivel sokan olyan helyen dogloznak, ahol nem tudják a csomagot átveni munkaidőben, így ezen vásárlók igényeit is figyelmbe véve nálunk nem kell felárat fizetni az esti vagy hétvégi kiszállításért!
Szállítási költség: 990 Ft

 

VitalX.hu webáruház általános szerződési feltételek

A www.vitalx.hu címen elérhető internetes áruházban történő megrendeléssel szerződés jön létre a megrendelő, mint Vevő és a webáruház üzemeltetője, mint Szállító között. A szerződés tárgya a webáruházban szereplő valamennyi árucikk.

Webáruházunkban a termékek bruttó ára került feltüntetésre, azaz áraink tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t. A termék adatlapon szereplő képek és leírások tájékoztató jellegűek, nem vállalunk felelősséget a csomagolás, termék összetétele, vagy a termék más paramétereinek változása miatt.

Vásárlás menete

A kiválasztott termékeket a KOSÁRBA ikonra kattintva tudja összegyűjteni. A kosár tartalmát megtekintheti a középső szekció tetején és a fejléc alatt található KOSÁR módosítása ikonra kattintva. A minimális vásárlási érték 3 000 Ft.

Vásárolhat regisztrált felhasználóként, vagy regisztráció nélkül. Ha már korábban regisztrált, akkor a megadott e-mail címmel és jelszóval tud belépni és leadni rendeléseket.  A regisztráció előnye, hogy nem kell minden vásárláskor megadni a rendeléshez szükséges adatokat. A regisztráció során lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre.

A rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus e-mail-t küld a megadott e-mail címre, jelezve, hogy rendelése megérkezett. Ezt követően 1 munkanapon belül megkezdődik a rendelés feldolgozása. Abban az esetben, ha a megrendelt termék elfogyott és az átlagos szállítási idő maximumánál előreláthatólag több a várakozási idő, tájékoztatjuk ennek tényéről, valamint a várható beérkezés dátumáról.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

 

Elállási jog

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Felhívjuk vásárlóink figyelmét a rendelet 29. §  e) pontjára, melynek értelmében a rendelet bizonyos részeit nem kell alkalmazni olyan termékekre, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl.: étrend-kiegészítő, -krém, -élelmiszer vagy más egyéb hasonló termék).

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, azonban köteles a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett kár megtérítésére.

Elállási igény esetén a terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatni a számlán szereplő címre. Kizárólag hiánytalan tartalmú és sértetlen állapotú termék visszaszolgáltatása esetén áll módunkban a vételárat megtéríteni, a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. Az elállási szándékot a megrendelő köteles előre írásban jelezni e-mail-ben, vagy postán küldött „Elállás” tárgyú levélben. Az áru visszajuttatása a megrendelő költsége, utánvéttel visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni.

Felelősség

A webáruház használata feltételezi az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget azért a kárért, amely a webáruházhoz való csatlakozás során, vagy amiatt következett be. Az Ön felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatokat a behatolóktól. A webáruház üzemeltetője nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Megrendelését csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a regisztrációkor, illetve a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal töltötte ki. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk.

A termékekhez kapcsolódó ismertető, leírás, használati utasítás pontatlanságából, hiányából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Ilyen jellegű panasz esetén kérjük forduljon a termék gyártójához!

Üzemeltető adatai:

A webáruház üzemeltetője: Fehér Norbert EV,  székhely: 5440 Kunszentmárton, Széchenyi u 11.
Adószám: 64842442-1-36
Levelezési cím: Fehér Norbert VitalX.hu, 1043 Budapest, Nyár u 35. 4.em. 15

Email: info@vitalx.hu

Adatvédelem

Az Ön által megadott adatokat a webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés részleteinek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk ki, kivéve, aki a szerződés teljesítésekor alvállalkozóként/közreműködőként jár el. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el. A megadott személyes adatokat bármikor megváltoztathatja. Az adatok törlését elektronikus vagy postacímünkre írt levélben kérheti.

Telefonos elérhetőség: 0670 650 5000

 

Gyártók
Gyártók teljes listája